"В кінці літа 2016 року до мене на тривалий тестовий огляд надійшов відносно невеликий добовий наплічник First Day Pack від торгової марки UTactic, перший огляд був опублікований в останніх числах вересня. Вже навесні 2017 року я опублікував другий, проміжний, огляд цього наплічника, де порівняв його з аналогічною моделлю нового покоління, в яку виробник вніс ряд істотних змін, виправивши більшість недоліків, пов'язаних з підвісною системою.

Utactic-First-Day-Pack-2018-1

Незважаючи на вихід другого покоління 18-літрового наплічника, я як і раніше досить інтенсивно і ефективно використовую першу модель, як у повсякденному житті, так під час польових виходів, тим самим продовжуючи тестування загальної міцності використовуваних матеріалів і фурнітури, які залишилися без будь-яких змін і в другій версії наплічника. Крім цього, звертається увага на основне відділення, його універсальність, місткість і зручність використання в різних ситуаціях і з різними навантаженнями.

Utactic-First-Day-Pack-2018-2  Utactic-First-Day-Pack-2018-3  Utactic-First-Day-Pack-2018-4

Як відомо, наплічник UTactic First Day Pack практично повністю виготовлений з водостійкої нейлоновоїCordura із заявленою щільністю в 500 деньє, всередині для формування підкладки і невеликих кишень використовується менш щільний підкладковий нейлон і сітчастий матеріал, підібраний в колір основного. Вся пластикова фурнітура і блискавки військової специфікації, фурнітура від італійської компанії Due Emme (2M), а блискавки виробництва добре відомого концерну YKK (на жаль, блискавки водостійкі і не захищені зовнішніми клапанами, в сильний дощ зовнішній дощовик або внутрішній гермомешок - обов'язкові атрибути) .

Utactic-First-Day-Pack-2018-5

Незважаючи на досить недбале використання і досить високі навантаження аж до 30 кг (було потрібно перенести деякі елементи печі виконані з чавуну), матеріали, нитки, блискавки і використовувана фурнітура проявила себе виключно позитивно, зберігши первісну цілісність без виникнення будь-яких видимих пошкоджень. Звичайно, про високий комфорт при транспортуванні таких вантажів годі й казати, але все ж зручніше ніж в руках, та й наплічник не проектувався для таких цілей.

Utactic-First-Day-Pack-2018-6

Сфера використання наплічника UTactic First Day Pack досить широка, він підійде як робітничо-повсякденний наплічник для міських умов (якщо вибрати наплічник в повністю чорному кольорі він не буде сильно виділятися і привертати до себе зайвої уваги), так і в якості військово-тактичного наплічника, який можна сміливо комбінувати з платформеними жилетами і розвантажувально-поясними системами. Універсальним наплічник робить його зйомна підвісна система, відносно невеликі розміри і прийнятна вагу до 1.03 кг, а також наявність зовнішніх платформних кріплень і різноманітність внутрішніх органайзерів.

Utactic-First-Day-Pack-2018-7  Utactic-First-Day-Pack-2018-8  Utactic-First-Day-Pack-2018-9

Багатьом може здатися корисний об'єм в 18-літрів недостатнім, для мене ж він в цій моделі вийшов збалансованим. Обмежує обсяг завантаження, зберігаючи працездатність підвісної системи, а також досить компактний і низькопрофільний, щоб переміщатися по місту як на велосипеді, так і в громадському транспорті. При цьому зберігається можливість при необхідності розширити об'єм за рахунок використання стандартних PALS-строп із зовнішнього боку. У польових умовах, такий об'єм відмінно підходить для транспортування сухого пайку, добового об'єму води, тонких водо- і вітрозахисних шарів одягу, змінних шкарпеток, засобів зв'язку і додаткових боєприпасів.

Utactic-First-Day-Pack-2018-10

Виходячи з досвіду використання, з впевненістю рекомендую First Day Pack до придбання. На сьогоднішній день оновлений повсякденний наплічник серії UTactic First Day Pack пропонується в трьох варіантах однотонного забарвлення на вибір (Black, Coyote, Olive) і оцінюється виробником в межах 88 доларів. "

Utactic-First-Day-Pack-2018-12

Товар додано до списку
Товар додано до порівняння

Працюючи з цим сайтом, ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів сервісів Google. Це необхідно для нормального функціонування сайту, показу цільової реклами та аналізу трафіку. Статистика використання сайту відправляється в Google Детальніше