Наша співпраця з експертами порталу Gear Shout почалася з огляду чохла для смартфона UTactic TacTel. Викладаємо їх відгук в повному обсязі:

"Відносно молода торгова марка UTactic, яка спеціалізується на розробці і виробництві одягу і спорядження з військово-тактичним ухилом, цього літа представила новий адаптивний підсумок UTactic TacTel. Як стверджують самі розробники, представлений підсумок розроблявся в першу чергу для зручного та безпечного транспортування мобільних телефонів, смартфонів, радіостанцій, акумуляторних блоків і інших сумісних за розміром портативних пристроїв.

Utactic-Tactel-Review-1  Utactic-Tactel-Review-2  Utactic-Tactel-Review-3

Виготовлено підсумок UTactic TacTel (13.5 x 9 x 1-2 см, 60 грам) за інформацією від виробника, з нейлонового матеріалу Cordura щільністю не менш як 1000 деньє, поліамідних строп і пластикової фурнітури виробництва італійської компанії Due Emme (2M). Крім цього, підкладка підсумка виконана з менш щільного і гладкого нейлону, який захищає із зовнішнього боку вшиті амортизуючі вставки, які, в свою чергу, забезпечують захист мобільних пристроїв від можливих механічних пошкоджень.

Utactic-Tactel-Review-4  Utactic-Tactel-Review-5  Utactic-Tactel-Review-6

Якість виготовлення і використаних матеріалів, якщо судити виключно за зовнішніми характеристиками, на вельми високому рівні. На даному етапі використання поки відсутні будь-які претензій до крою, якості матеріалів і безпосередньо функціональності основних елементів.

Utactic-Tactel-Review-7

В цілому, для створення підсумку використовується цільна панель, яка складена навпіл і стягнута еластичним шнуром з пластиковим фіксатором, на зразок раніше розглянутих адаптивних підсумків, але без будь-яких бічних вставок. З фронтального боку нашиті три стандартні PALS-стропи і невелика відкрита кишеня, вхід в яку прихований центральною стропою, зі зворотного боку нашито п'ять рядів строп, а також закріплені повністю зйомні стрічки, що дозволяють фіксувати підсумок як на PALS-стропи, так і на ремені брюк. Бічні сторони підсумку посилені щільною нейлоновою стропою.

Utactic-Tactel-Review-8

Ще одним важливим елементом конструкції підсумку UTactic TacTel є страхувальний тримач у верхній частині підсумку, створений з використанням окремого еластичного шнурка і 2 см щільної нейлонової стропи. При необхідності тримач можно повністю зняти, виконується ця «операція» без додаткових інструментів.

Utactic-Tactel-Review-9

Підсумок UTactic TacTel я носив як на ремені, так і закріпленим збоку своєї повсякденної сумки. Всередині, в основному, зручно і цілком надійно розташовувався смартфон в захисному чохлі (15 x 7 x 1 см), також підсумок застосовувався для транспортування цифрового фотоапарату (12 x 6 x 2 см) і так званого Power Bank (зовнішній портативний акумулятор), загальні розміри якого не перевищували 16 см в довжину, 8 см в ширину і 2 см в товщину. У невеликій фронтальній кишені зазвичай розташовувався ніж Böker Plus Credit Card Knife.

Utactic-Tactel-Review-10   Utactic-Tactel-Review-11  Utactic-Tactel-Review-12

Адаптивний підсумок також можна застосовувати і для тимчасового транспортування магазинів автоматичної вогнепальної зброї, включаючи полімерні і металеві магазини під збройові системи AR / M4 / M16 та AK. Важливо не забути обов'язково використовувати верхній тримач, без нього магазини, завдяки гладкій і м'якій підкладці, досить легко «вислизають».

Utactic-Tactel-Review-13

На даному етапі адаптивний підсумок UTactic TacTel, який був нам наданий для огляду безпосередньо виробником, вже пропонується в трьох колірних варіаціях, а саме в однотонному чорному і піщаному (Coyote), а також в камуфляжі MultiCam. Роздрібна вартість подсумка, в залежності від вибору кольору, варіюється в межах від 7.5 до 9.5 доларів"

Товар додано до списку
Товар додано до порівняння

Працюючи з цим сайтом, ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів сервісів Google. Це необхідно для нормального функціонування сайту, показу цільової реклами та аналізу трафіку. Статистика використання сайту відправляється в Google Детальніше