Наші друзі з Ukrainian Team протестували нашу сумку UTactic Cargo Bag. Викладаємо їх відгук в повному обсязі:

Виробник тактичної одягу і спорядження UTactic люб'язно надав нам на тестування одну зі своїх тактичних сумок - транспортну сумку Cargo Bag. Дана сумка була неодноразово використана нашою командою у відрядженнях і для перенесення спорядження на семінарах. За кілька місяців використання я можу поділитися з вами своїми враженнями від наданої сумки.

Сумка являє собою поліпшену версію стандартного армійського баула. Відділення дозволяють з комфортом розміщувати користувачеві речі і спорядження незалежно від завдань, а такаж включають в себе розширювану кишеню для взуття. Сумка може переноситися трьома способами: за допомогою ручок, лямок наплічника або центральної плечової лямки.

Дана сумка-баул по дизайну сильно нагадала мені сумку від іменитого бренду Condor, а саме Colossus Duffle Bag. Маючи можливість ознайомитися із зарубіжним виробом я можу з упевненістю сказати, що вітчизняний виріб, як за якістю пошиття, так і за матеріалами перевершує зарубіжну транспортну сумку.

UTactic-Cargo-Bag-Review-1UTactic-Cargo-Bag-Review-2UTactic-Cargo-Bag-Review-3

Сумка повністю виготовлена ​​з кордури щільністю 1000 деньє з поліуретановим покриттям, дно сумки посилено зносостійким ПВХ. Фурнітура використовується від 2М. Стропи з поліаміду і блискавки ALPHA.

Мені вдалося розмістити в даному баулі, особливо не заморочуючись над продуманістю упаковки, спорядження:
● Черевики HAIX Airpower P3
● Наколінники ALTA SuperFlex
● Паракорд 10 метрів
● Блокнот розміром А6
● Книжку розміром трохи менше ніж А6
● Двомісний намет
● Каску Mich 2000
● Плітоноску Squall
● Укомплектований тактичний пояс Squall
● Стегнову платформу Squall
● 2 комплекти уніформи

UTactic-Cargo-Bag-Review-4UTactic-Cargo-Bag-Review-5UTactic-Cargo-Bag-Review-6

На одному з семінарів нашій команді довелося розмістити в даній сумці 2 плітоноски і три АКМ. Були невеликі складності при розміщенні карабінів в сумку, але враховуючи, що вона не була розрахована під це, то можна сміливо сказати, що вона перенесла це випробування на відмінно.

Сумка складається з великого основного відсіку, відсіку для взуття з розширюваною стінкою, однієї невеликої кишені для документів і довгої кишені для невеликих предметів. Доступ до основного відсіку через об'ємний клапан на подвійній блискавці, який при вертикальному положенні сумки відкривається до верху. Відсік для взуття, так само  як основний, закривається на суцільну блискавку і по довжині покриває майже всю бічну площу сумки. Основні лямки прострочені до двох широких строп, які прошиті по всій площі сумки, що надає додаткової міцності на розрив. Лямки кріпляться на двохщілистих пряжок з можливістю їх зняття. Клапан основного відділення так само є спинкою сумки, яка безпосередньо контактує зі спиною користувача у випадках носіння виробу в якості наплічника.

Загальна вага порожнього виробу - 1 кілограм 400 грам. Довжина сумки 85 см, висота 25 і глибина 37 см. Відсік для взуття може максимально розмістити взуття висотою до 30 сантиметрів, глибина максимально розширеного відсіку дорівнює 25 см і ширина 35 см. Верхня кишеня для документів пласка і має ширину 22 см і глибину 20 см . Бічна пласка кишеню глибиною 20 сантиметрів і шириною в 43 см. Ширина лямки через плече 57 мм, лямки наплічника посилені м'яким матеріалом шириною 57 мм.

Як висновок, я можу сказати, що якістю виробу я задоволений. Не було помічено ніяких нерівних рядків, ниток, що стирчать або нерівностей. Сумка була використана в досить жорстких умовах і матеріали витримали дані випробування. З недоліків я можу виділити напрямок в якому відкривається основний відсік. При перенесенні сумки в якості наплічника і установки у вертикальному положенні неможливо комфортно отримати доступ до того спорядження, що розташоване зверху. Самі лямки наплічника хотілося б зробити трохи ширше і м'якше, тому що це викликає дискомфорт після тривалого носіння сильно завантаженої сумки.

В даний момент виріб випускається в таких колірних варіаціях як чорний і койот. Ціна сумки-баула наразі 43 долари "

Товар додано до списку
Товар додано до порівняння

Працюючи з цим сайтом, ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів сервісів Google. Це необхідно для нормального функціонування сайту, показу цільової реклами та аналізу трафіку. Статистика використання сайту відправляється в Google Детальніше