На початку цього року на порталі Gear Shout вийшов детальний ознайомлювальний огляд нашої універсальної сумки UTactic Fanny Pack:

"Ринковий продаж моделі універсальної сумки Fanny Pack, виробництва торгової марки UTactic, почався ближче до кінця осені 2016 року. Новинка позиціонується виробником як компактна багатоцільова сумка для повсякденного носіння базового EDC-набору. Серед ключових особливостей виробу виробник виділяє відносно невеликі розміри, різноманітність доступних кишень, а також безліч варіантів носіння, які реалізуються за допомогою багатокомпонентної підвісної системи.

Utactic-Fanny-Pack-Review-1  Utactic-Fanny-Pack-Review-2  Utactic-Fanny-Pack-Review-3

В комплекті з сумкою UTactic Fanny Pack поставляється сім елементів кріплення, а саме одна широка регульована поліамідна лямка з двома пластиковими пряжками (тато/мама) і п'ять перехідників різної довжини та конструкції, які в сумі дозволяють носити сумку різними способами. Сам виробник виділяє, як мінімум, чотири варіанти: носіння в якості поясної сумки з двома варіантами носіння, сумки на плече, нагрудної сумки, сумки, що носиться на стегні з фіксацією на брючному ремені, а також в якості підсумку-органайзера, який кріпиться до спорядження з PALS-стропами.

Utactic-Fanny-Pack-Review-4  Utactic-Fanny-Pack-Review-5  Utactic-Fanny-Pack-Review-6

До мене на огляд сумка UTactic Fanny Pack потрапила в грудні, практично перед черговим польовим виходом, вирішив її випробувати в якості нагрудної сумки з фіксацією безпосередньо до плечових лямок наплічника. В якості підсумку сумка «відпрацювала» чудово, зручно переносила частину ваги вперед і при цьому всі необхідні дрібнички знаходилися під рукою, а головне ближче до тіла, що не давало акумуляторам портативних пристроїв (телефон, камера, навігатор) швидко розрядиться на морозі. До UTactic Fanny Pack часто в якості нагрудної сумки використовував SCM Torba-Mini, але з-за своїх габаритів вона доставляла дискомфорт в плані огляду.

Utactic-Fanny-Pack-Review-7  Utactic-Fanny-Pack-Review-8  Utactic-Fanny-Pack-Review-9

Для кріплення сумки до лямок наплічника USMC ILBE Tango Backpack Gen 2, використовував звичайний паракорд, що йшов в комплекті базового кріплення і пару пряжок від іншої сумки. Важливо враховувати, що сумка поставляється з пластиковими пряжками від італійської компанії Due Emme (2M), які не стикуються з пряжками аналогічних розмірів від ITW Nexus або UTX Duraflex, і повноцінно працюють тільки з однорозмірними пряжками 2M незалежно від виробника спорядження.

Utactic-Fanny-Pack-Review-10

Сумка UTactic Fanny Pack виготовлена переважно з оригінального нейлонового матеріалу Cordura з поліуретановою водостійкою обробкою. Максимальна щільність основного матеріалу заявлена виробником на рівні 500 деньє. Кишені внутрішні виконані з тонкого підкладкового матеріалу, тип використовуваного матеріалу невідомий, зазвичай це нейлон або поліестер. Всі стики додатково посилені щільною поліамідною стрічкою. Для створення внутрішніх кріплень в основному використовується щільна гумка шириною до 4 см.

Utactic-Fanny-Pack-Review-11  Utactic-Fanny-Pack-Review-2  Utactic-Fanny-Pack-Review-13

В цілому дизайн сумки (22 х 12 х 6 см, 227 грам), крім двох відділень з зовнішнім доступом, передбачає ще ряд різних елементів з зовнішньої сторони. З тильного боку розташовані три ряди PALS-строп, тунель-клапан для розміщення сумки на ремені і пластикові пряжки для фіксації підвісної системи, включаючи два D-подібних кільця. На дні сумки передбачено чотири поліамідні петлі і еластичний шнурок з пластиковим фіксатором, що дозволяє кріпити невеликі і відносно легкі предмети (куртка, шапка, рукавички тощо). З фронтальної сторони є велкро-панель і чотири еластичні петлі, в які також можна протягнути еластичний шнурок.

Utactic-Fanny-Pack-Review-14  Utactic-Fanny-Pack-Review-15  Utactic-Fanny-Pack-Review-16

Фронтальна кишеня (20 x 11 x 2 см) застібається тільки на блискавку з одним замком. Всередині розташована еластична стропа з трьома горизонтальними отворами шириною по 7 см. Дана кишеня відмінно служить для речей, до яких потрібен швидкий доступ, наприклад, смартфону, карти місцевості, невеличкого кишенькового ліхтаря і т. п. Дизайн кишені в цілому відмінний, єдине, чого не вистачає — це зовнішніх захисних клапанів на самій блискавці. Навіть у невеликий дощ, дане відділення промокає, вода затікає як через бічні отвори, так і через саму блискавку.

Utactic-Fanny-Pack-Review-17

Основне відділення сумки UTactic Fanny Pack закривається на блискавку з двома різнобічними замками, сумка розкривається повністю, забезпечуючи повний доступ до вмісту. Всередині основного відділення є один горизонтальний ряд дворівневої еластичною стропи на 10 чарунок і п'ять вертикальних еластичних строп на 8 чарунок, включаючи дві стропи на дні. Крім цього, всередині відділення розташовано ще дві однакові «пласкі» кишені із застібкою на блискавці. Розмір кишень практично однаковий: 20-21 см в довжину і 11-12 см у висоту.

Utactic-Fanny-Pack-Review-18  Utactic-Fanny-Pack-Review-19  Utactic-Fanny-Pack-Review-19

В цілому сумка UTactic Fanny Pack вийшла відмінно, радує як дійсно універсальна конструкція, так і загальні якість виготовлення, що поки не викликає яких-небудь претензій. В майбутній версії хотілося б побачити захисний клапан на фронтальній кишені, невеликий страхувальний шнурок з пластиковим карабіном в основному відділенні, регульований шнурок-стопер, який би пристав повному розкриттю основного відділення, а також, по можливості, внутрішні кишені, виконані з прозорого водонепроникного матеріалу.

Utactic-Fanny-Pack-Review-20

На сьогоднішній день універсальна повсякденна сумка UTactic Fanny Pack пропонується в трьох варіантах однотонного забарвлення: чорний, оливковий (представлений в огляді) і темно-бежевий (Coyote). Приблизна роздрібна вартість підсумку встановлена на рівні 20 доларів.

Utactic-Fanny-Pack-Review-21  Utactic-Fanny-Pack-Review-22  Utactic-Fanny-Pack-Review-21

Товар додано до списку
Товар додано до порівняння

Працюючи з цим сайтом, ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів сервісів Google. Це необхідно для нормального функціонування сайту, показу цільової реклами та аналізу трафіку. Статистика використання сайту відправляється в Google Детальніше