Влітку минулого року у вільний продаж надійшов наш Чохол для смартфонів UTactic TacTel. У вересні вийшов детальний огляд підсумку TacTel на порталі Gear Shout.

По закінченню року експлуатації UTactic TacTel, експерти Gear Shout опублікували новий огляд:

"Влітку минулого року торгова марка UTactic розширила свою пропозицію військово-тактичної продукції новим адаптивним платформенним підсумком під комерційною назвою TacTel, який розроблявся переважно для повсякденного носіння телефонів, смартфонів, радіостанцій, різних портативних акумуляторних блоків і інших сумісних за розміром електронних пристроїв.

UTactic-TacTel-2Review-Review-2

До нас на тест Підсумок потрапив в кінці серпня 2016 року і з тих пір використовується практично повсякденно і переважно в якості чохла для портативної акумуляторної батареї. При цьому підсумок також застосовувався і зі смартфонами і навігаторами, але саме в парі з портативним акумулятором, виключно з суб'єктивних вражень, він працює краще за все.

UTactic-TacTel-2Review-Review-3

Починаючи з квітня адаптивний Підсумок UTactic TacTel і портативний акумулятор Romoss DP10 Power Bank - одне ціле, так як експлуатуються практично постійно в парі. Така комбінація виявилася вельми зручна як в похідно-польових умовах, так і безпосередньо в місті. Підсумок передбачає досить універсальну систему кріплення, яка дозволяє розміщувати його, наприклад, із зовнішньої сторони наплічника або на ремені брюк, що, в свою чергу, дає можливість комфортно підключити телефон до зарядного пристрою і без обмежень користуватися ним на ходу.

UTactic-TacTel-2Review-Review-4  UTactic-TacTel-2Review-Review-5  UTactic-TacTel-2Review-Review-6

Загальні розміри подсумку (13.5 x 9 x 1-2 см) також підійшли під акумулятор (14.5 x 7.4 x 1.7 см) практично ідеально, залишаючи зручний доступ до кнопки включення / відключення, портам USB і MicroUSB, а також до лічильника рівня заряду акумуляторів пристрою. Прихована фронтальна кишеня відмінно підходить під USB-кабель. Зарядний пристрій Romoss DP10 Power Bank фіксується цілком надійно, але для більшої впевненості, я б рекомендував використовувати зовнішню страхову петлю, особливо якщо акумуляторна батарея сильно поступається розмірами, або передбачається інтенсивне пересування.

UTactic-TacTel-2Review-Review-7

В цілому за весь час експлуатації Підсумок UTactic TacTel повністю зберіг свою цілісність, без будь-яких видимих пошкоджень. Нагадаю, що підсумок виготовлений з використанням нейлонового матеріалу Cordura з щільністю в 1000 деньє і пластикової фурнітури від компанії Due Emme (2M). Підкладка підсумку, яка закриває вшиті демпферні вставки, виконана з менш щільного і гладкого нейлонового матеріалу. Єдиний мінус подібної «адаптивної» конструкції підсумку - це відсутність захисту пристрою від вологи, пилу та іншого сміття.

UTactic-TacTel-2Review-Review-8

Адаптивний Підсумок UTactic TacTel як і раніше можу рекомендувати як вкрай універсальний, міцний і якісний елемент спорядження для транспортування невеликих електронних пристроїв сумісних розмірів. Підсумок дозволяє їх зручно зафіксувати на елементах спорядження, в тому числі і в горизонтальному положенні, плюс забезпечує базовий рівень захисту від можливих механічних пошкоджень. "

Товар додано до списку
Товар додано до порівняння

Працюючи з цим сайтом, ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів сервісів Google. Це необхідно для нормального функціонування сайту, показу цільової реклами та аналізу трафіку. Статистика використання сайту відправляється в Google Детальніше