"В середині літа цього року торгова марка UTactic офіційно представила свої перші прототипи нової плечової сумки, яка в подальшому отримала комерційну назву UTactic Messenger Bag. При цьому вільний продаж остаточної версії в повністю чорному кольорі стартували тільки в перших числа вересня. Сумка піддалася великій кількості змін і доопрацювань, щоб ще краще відповідати потребам виробів для повсякденного носіння в різних умовах.

 Utactic-Messenger-Bag-1  Utactic-Messenger-Bag-2 Utactic-Messenger-Bag-3

Плечова сумка-месенджер UTactic Messenger Bag характеризується виробником як міцна і багатоцільова сумка для застосування як у міських, так і в польових умовах. Дизайн сумки проектувався максимально функціональним і в той же час «цивільним», при цьому була збережена можливість розміщення необхідних ідентифікаторів, прихованого носіння короткоствольної зброї та адаптації підвісної системи під різні способи носіння, в тому числі як під праву, так і під ліву руку.

Utactic-Messenger-Bag-4  Utactic-Messenger-Bag-5  Utactic-Messenger-Bag-6

Для виготовлення плечової сумки в якості зовнішнього основного матеріалу, застосовується оригінальний водостійкий нейлоновий матеріал Cordura з поліуретанової обробкою і заявленою максимальною щільністю не нижче 1000 деньє. Всередині, для формування стінок, роздільників і внутрішніх кишень, застосовується менш щільний прокладочний матеріал темно-сірого кольору. Всі використовувані блискавки, без винятків, виробництва YKK, пластикова фурнітура від корейської компанії Woojin Plastic (WJ).

Utactic-Messenger-Bag-5

Якість виготовлення плечової сумки, без перебільшення, висока, будь-які претензії до використовуваних матеріалів і фурнітури поки відсутні. Шви рівні, без видимих розривів і перекосів, довжина стібка рівномірна і не більше 3 мм. Нерівності кріплення функціональних елементів і інший видимий брак відсутній. Якщо не брати до уваги, що виробник, на жаль, не передбачив захисних клапанів на верхній блискавці і недостатньо захистив бічні блискавки, причепитися дійсно ні до чого.

Utactic-Messenger-Bag-8  Utactic-Messenger-Bag-8  Utactic-Messenger-Bag-9

Сумка UTactic Messenger Bag, із загальними розмірами не менше 49 см в довжину, 34 см в ширину і близько 13 см в товщину, виконана в досить суворому повсякденному стилі, який не привертає до себе зайвої уваги, цілком добре поєднується як з діловим костюмом, так і зі звичайними джинсами, і при цьому має досить цікавий функціонал. Загальна вага порожньої сумки, з урахуванням всіх підвісних елементів, не менше 1.3 кг.

Utactic-Messenger-Bag-10

Для носіння сумки передбачена універсальна підвісна система, яка доповнюється класичною посиленою ручкою у верхній частині. Носити сумку можливо різними способами і практично при будь-якої інтенсивності руху. Основу підвісної системи формує регульована плечова лямка шириною до 4 см, доповнюється широким, щільним і повністю зйомним демпфером (38 x 7 см) із сітчастою і м'якою підкладкою з внутрішньої сторони.

Utactic-Messenger-Bag-13  Utactic-Messenger-Bag-14  Utactic-Messenger-Bag-15

Для збільшення рівня фіксації і прилягання сумки під час інтенсивного руху, в тому числі при їзді на велосипеді, виробник передбачив невелику і легку поясний лямку, яка може бути закріплена як під праву, так і під ліву сторону. Лямка може фіксуватися безпосередньо на невеликі поліамідні петлі з тильного боку сумки або на петлю і основну плечову лямку. Крім усього іншого, виробник також врахував можливість кріплення своєї плечової сумки на звичайну висувну ручку звичайної дорожньої сумки - для цього з тильного боку є наскрізне відділення (40 x 19 см) із застібкою на блискавці, яке також може використовуватися як звичайне утилітарне відділення.

Utactic-Messenger-Bag-17

Крім вищезгаданого відділення з тильного боку в дизайні сумки закладено ще одне зовнішнє відділення з фронтальної сторони. Конструкція відділення передбачає різні способи використання, в тому числі і в якості відділення з швидким доступом до вмісту, наприклад, для прихованого носіння короткоствольної зброї та боєприпасів до неї. Зовнішній клапан, який фіксуються двома блискавками і липучкою у верхній частині, можна згорнути і повністю сховати під внутрішній клапан, таким чином повністю відкриваючи внутрішню велкро-панель з PALS-стропами (26 x 7.5 см).

Utactic-Messenger-Bag-18  Utactic-Messenger-Bag-19  Utactic-Messenger-Bag-20

Всі інші видимі блискавки, які, на жаль, недостатньо захищені від дощу і пилу, є додатковим входами до основного відділення. Таким чином, розробники передбачили можливість швидкого доступу до ноутбука з чотирьох напрямків (один зверху, два з боків і один через основний вхід). Ширина бокового входу не менше 26 см, ширина входу біля посиленої транспортувальної ручки досягає рівно 31 см.

Utactic-Messenger-Bag-21  Utactic-Messenger-Bag-22  Utactic-Messenger-Bag-23 

Основне відділення плечової сумки UTactic Messenger Bag закривається на щільний, водостійкий і важкий багатошаровий клапан, який фіксується блискавкою YKK з двома різнобічними замками і двома регульованими поліамідними лямками з пластиковими пряжками, що, в свою чергу, дозволяє зручно і відносно безпечно носити сумку в напіввідкритому стані .

Utactic-Messenger-Bag-23  Utactic-Messenger-Bag-24  Utactic-Messenger-Bag-25 

Під клапаном, всередині основного відділення, розташована відносно невелика кишеня із застібкою на блискавці (35 x 11 см), яка відмінно підходить під USB-шнури, портативні зарядки і т.і., внутрішня утилітарна кишеня загального призначення (35 x 22 см), дві невеликі накладні кишені-органайзери (14 x 13 см), а також два м'яких демпферних роздільники і широка велкро-панель (40 x 10 см). Для виключення «бовтанки» вмісту, всередині є стягуюча стропа з кріпленням на липучці.

Utactic-Messenger-Bag-26

В цілому, виходячи виключно з досвіду та особистих уподобань, загальної функціональності сумки UTactic Messenger Bag більш ніж достатньо для повсякденного носіння, в тому числі і під час відряджень. Сподобався зручний і швидкий доступ до вмісту, наявність демпферних вставок для захисту електроніки, досить хороша місткість, універсальна підвісна система, а також відмінна якість матеріалів і виготовлення. При цьому, в майбутніх версіях хотілося б побачити доопрацювання захисту зовнішніх блискавок і збільшення загальної довжини поясного фіксатору, з урахуванням використання в зимову пору і кріплення його не на основну плечову лямку.

Utactic-Messenger-Bag-27

Для підготовки першого ознайомчого огляду, повсякденна плечова сумка-месенджер UTactic Messenger Bag замовлялася в онлайн-магазині виробника, де поки пропонується тільки в одному повністю чорному варіанті забарвлення. На даний момент рекомендована роздрібна ціна сумки, без урахування доставки, становить рівно 80 доларів. "

Товар додано до списку
Товар додано до порівняння

Працюючи з цим сайтом, ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів сервісів Google. Це необхідно для нормального функціонування сайту, показу цільової реклами та аналізу трафіку. Статистика використання сайту відправляється в Google Детальніше