В продовження нашої співпраці з експертами порталу Gear Shout, вийшов огляд нашого підсумку - "Перший погляд на універсальний підсумок-органайзер UTactic EDC-UP". Викладаємо їх відгук в повному обсязі:

"Влітку цього року, одночасно з адаптивним подсумком TacTel і 18-літровим наплычником First Day Pack, до нас на тестовий огляд потрапив ще один універсальний підсумок від торгової марки UTactic, комерційна назва якого EDC-UP. Виробник позиціонує виріб як універсальний, зручний і міцний підсумок-органайзер для зберігання і транспортування необхідних предметів на кожен день.

 Utactic-EDC-UP-Review-1  Utactic-EDC-UP-Review-2  Utactic-EDC-UP-Review-3

За наданою виробником інформацією, платформний підсумок-органайзер UTactic EDC-UP практично повністю виготовлений з нейлонового матеріалу Cordura з заявленою щільністю не нижче 1000 деньє, матеріал має водостійке поліуретанове покриття з внутрішньої сторони. Підкладка та внутрішній кишені виконана з набагато менш щільного синтетичного матеріалу оливкового кольору. Пластикова фурнітура виробництва італійської компанії Due Emme (2M), блискавки бренду ALPHA.

Utactic-EDC-UP-Review-4  Utactic-EDC-UP-Review-5  Utactic-EDC-UP-Review-6

Якість виготовлення підсумку EDC-UP, без перебільшення, на високому рівні. Причепитися-то, по суті, ні до чого. На даному етапі всі елементи підсумку функціонують, так як і належить, прошивка елементів практично бездоганно рівна, відсутній будь-який видимий брак як у конструкції, так і в матеріалах, фурнітурі.

Utactic-EDC-UP-Review-7

Платформний подсумок UTactic EDC-UP дійсно можна охарактеризувати як універсальний, так як завдяки конструкції кріплення і безпосередньо дизайну основного відділення, його можливо використовувати в різних сферах діяльності, де обмеженням буде тільки кількість і тип використовуваного спорядження кінцевим користувачем (EDC-підсумок, аптечка, підсумок під ремкомплект і т. д.). Загальні розміри підсумку не перевищують 20 см у висоту, 15 см в ширину і близько 6 см в товщину, вага — 235 грамів.

Utactic-EDC-UP-Review-8

З зовнішнього боку підсумку розташовано дві відносно невеликі кишені, одна відкрита (12 x 16 см) з зовнішнім клапаном на липучці, друга безпосередньо в клапані (9 x 13 см) і застібається на блискавку. Крім цього, з зовнішнього боку є горизонтальна велкро-панель, шириною до 4 см, яка дозволяє фіксувати необхідні ідентифікатори, а також петлі під карабіни і універсальна платформна панель для кріплення підсумку до різних елементів спорядження.

Utactic-EDC-UP-Review-9

Передбачене конструктивом кріплення складається з двох вертикальних поліамідних стрічок, трьох горизонтальних поліамідних стрічок типу PALS, а також повністю зйомної стропи, яка формує петлю для ручного перенесення, кріплення типу MOLLE і доповнюється пластиковими D-образними кільцями. В цілому дане кріплення дозволяє носити підсумок як вертикальному, так і горизонтальному положенні, закріплюючи його на спорядженні, на ремені брюк або на плечовій лямці, яку можливо прикріпити карабінами до пластикових кілець.

Utactic-EDC-UP-Review-10

Основне відділення підсумку UTactic EDC-UP розкривається на 180 градусів, що робить вилучення/укладання спорядження вкрай зручним. Усередині відділення передбачено дві кишені з горизонтальною і вертикальною застібкою на блискавці, які розроблені в першу чергу під «пласкі» документи, розміри кишень практично повністю повторюють розміри самого підсумку, 20 x 16 см. З правого боку також розташовано дві абсолютно однакові кишені відкритого типу, розмір: 10 x 13 см.

Utactic-EDC-UP-Review-11  Utactic-EDC-UP-Review-12  Utactic-EDC-UP-Review-13

Безумовно, основним кріпленням для зручної та ефективної організації малогабаритного спорядження є набір різнорозмірних еластичних строп одно-дворівневої конструкції з комірками різної довжини. Всього пришито дві подвійні стропи і одна одинарна з шістьма комірками 2.5 x 2.5 см. Подвійна стропа з лівого боку передбачає три широкі комірки 4 x 5 см, а також три комірки 2.5 x 3.5 см, одну 2.5 x 2.5 см і одну 2.5 x 3 см. Подвійна стопа з правого боку має дві широкі комірки 4 x 10 см, дві комірки 2.5 x 5 см, дві комірки 2.5 x 3 см і одну комірку 2.5 x 4 см.


Utactic-EDC-UP-Review-14

Крім цього, всередині основного відділення є дві посилені петлі для кріплення карабінів або страхувальних шнурів, а також три еластичні комірки-стропи безпосередньо на розвороті підсумку, які можуть слугувати для фіксації невеликих і гнучких елементів, наприклад, бинтів, одноразових рукавичок, паракорда і т. п.

На даному етапі універсальний підсумок-органайзер UTactic EDC-UP пропонується в п'яти варіантах забарвлення, включаючи однотонний чорний, оливковий (представлений в огляді, але більше схожий на Ranger Green) і темно-бежевий (Coyote)"

Товар додано до списку
Товар додано до порівняння

Працюючи з цим сайтом, ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів сервісів Google. Це необхідно для нормального функціонування сайту, показу цільової реклами та аналізу трафіку. Статистика використання сайту відправляється в Google Детальніше