В продовження нашої співпраці з експертами порталу Gear Shout, вийшов огляд нашого підсумку - "Перший погляд на універсальний підсумок-органайзер UTactic EDC-UP". Викладаємо їх відгук в повному обсязі:

"Влітку цього року, одночасно з адаптивним подсумком TacTel і 18-літровим наплычником First Day Pack, до нас на тестовий огляд потрапив ще один універсальний підсумок від торгової марки UTactic, комерційна назва якого EDC-UP. Виробник позиціонує виріб як універсальний, зручний і міцний підсумок-органайзер для зберігання і транспортування необхідних предметів на кожен день.

 Utactic-EDC-UP-Review-1  Utactic-EDC-UP-Review-2  Utactic-EDC-UP-Review-3

За наданою виробником інформацією, платформний підсумок-органайзер UTactic EDC-UP практично повністю виготовлений з нейлонового матеріалу Cordura з заявленою щільністю не нижче 1000 деньє, матеріал має водостійке поліуретанове покриття з внутрішньої сторони. Підкладка та внутрішній кишені виконана з набагато менш щільного синтетичного матеріалу оливкового кольору. Пластикова фурнітура виробництва італійської компанії Due Emme (2M), блискавки бренду ALPHA.

Utactic-EDC-UP-Review-4  Utactic-EDC-UP-Review-5  Utactic-EDC-UP-Review-6

Якість виготовлення підсумку EDC-UP, без перебільшення, на високому рівні. Причепитися-то, по суті, ні до чого. На даному етапі всі елементи підсумку функціонують, так як і належить, прошивка елементів практично бездоганно рівна, відсутній будь-який видимий брак як у конструкції, так і в матеріалах, фурнітурі.

Utactic-EDC-UP-Review-7

Платформний подсумок UTactic EDC-UP дійсно можна охарактеризувати як універсальний, так як завдяки конструкції кріплення і безпосередньо дизайну основного відділення, його можливо використовувати в різних сферах діяльності, де обмеженням буде тільки кількість і тип використовуваного спорядження кінцевим користувачем (EDC-підсумок, аптечка, підсумок під ремкомплект і т. д.). Загальні розміри підсумку не перевищують 20 см у висоту, 15 см в ширину і близько 6 см в товщину, вага — 235 грамів.

Utactic-EDC-UP-Review-8

З зовнішнього боку підсумку розташовано дві відносно невеликі кишені, одна відкрита (12 x 16 см) з зовнішнім клапаном на липучці, друга безпосередньо в клапані (9 x 13 см) і застібається на блискавку. Крім цього, з зовнішнього боку є горизонтальна велкро-панель, шириною до 4 см, яка дозволяє фіксувати необхідні ідентифікатори, а також петлі під карабіни і універсальна платформна панель для кріплення підсумку до різних елементів спорядження.

Utactic-EDC-UP-Review-9

Передбачене конструктивом кріплення складається з двох вертикальних поліамідних стрічок, трьох горизонтальних поліамідних стрічок типу PALS, а також повністю зйомної стропи, яка формує петлю для ручного перенесення, кріплення типу MOLLE і доповнюється пластиковими D-образними кільцями. В цілому дане кріплення дозволяє носити підсумок як вертикальному, так і горизонтальному положенні, закріплюючи його на спорядженні, на ремені брюк або на плечовій лямці, яку можливо прикріпити карабінами до пластикових кілець.

Utactic-EDC-UP-Review-10

Основне відділення підсумку UTactic EDC-UP розкривається на 180 градусів, що робить вилучення/укладання спорядження вкрай зручним. Усередині відділення передбачено дві кишені з горизонтальною і вертикальною застібкою на блискавці, які розроблені в першу чергу під «пласкі» документи, розміри кишень практично повністю повторюють розміри самого підсумку, 20 x 16 см. З правого боку також розташовано дві абсолютно однакові кишені відкритого типу, розмір: 10 x 13 см.

Utactic-EDC-UP-Review-11  Utactic-EDC-UP-Review-12  Utactic-EDC-UP-Review-13

Безумовно, основним кріпленням для зручної та ефективної організації малогабаритного спорядження є набір різнорозмірних еластичних строп одно-дворівневої конструкції з комірками різної довжини. Всього пришито дві подвійні стропи і одна одинарна з шістьма комірками 2.5 x 2.5 см. Подвійна стропа з лівого боку передбачає три широкі комірки 4 x 5 см, а також три комірки 2.5 x 3.5 см, одну 2.5 x 2.5 см і одну 2.5 x 3 см. Подвійна стопа з правого боку має дві широкі комірки 4 x 10 см, дві комірки 2.5 x 5 см, дві комірки 2.5 x 3 см і одну комірку 2.5 x 4 см.


Utactic-EDC-UP-Review-14

Крім цього, всередині основного відділення є дві посилені петлі для кріплення карабінів або страхувальних шнурів, а також три еластичні комірки-стропи безпосередньо на розвороті підсумку, які можуть слугувати для фіксації невеликих і гнучких елементів, наприклад, бинтів, одноразових рукавичок, паракорда і т. п.

На даному етапі універсальний підсумок-органайзер UTactic EDC-UP пропонується в п'яти варіантах забарвлення, включаючи однотонний чорний, оливковий (представлений в огляді, але більше схожий на Ranger Green) і темно-бежевий (Coyote)"

Product added to wishlist
Product added to compare.

By working with this site, you фссузе to the use of Google's cookie services. This is necessary for the normal functioning of the site, targeted advertising and traffic analysis. Site usage statistics are sent to Google Read more