На початку цього року на порталі Gear Shout вийшов детальний ознайомлювальний огляд нашої універсальної сумки UTactic Fanny Pack:

"Ринковий продаж моделі універсальної сумки Fanny Pack, виробництва торгової марки UTactic, почався ближче до кінця осені 2016 року. Новинка позиціонується виробником як компактна багатоцільова сумка для повсякденного носіння базового EDC-набору. Серед ключових особливостей виробу виробник виділяє відносно невеликі розміри, різноманітність доступних кишень, а також безліч варіантів носіння, які реалізуються за допомогою багатокомпонентної підвісної системи.

Utactic-Fanny-Pack-Review-1  Utactic-Fanny-Pack-Review-2  Utactic-Fanny-Pack-Review-3

В комплекті з сумкою UTactic Fanny Pack поставляється сім елементів кріплення, а саме одна широка регульована поліамідна лямка з двома пластиковими пряжками (тато/мама) і п'ять перехідників різної довжини та конструкції, які в сумі дозволяють носити сумку різними способами. Сам виробник виділяє, як мінімум, чотири варіанти: носіння в якості поясної сумки з двома варіантами носіння, сумки на плече, нагрудної сумки, сумки, що носиться на стегні з фіксацією на брючному ремені, а також в якості підсумку-органайзера, який кріпиться до спорядження з PALS-стропами.

Utactic-Fanny-Pack-Review-4  Utactic-Fanny-Pack-Review-5  Utactic-Fanny-Pack-Review-6

До мене на огляд сумка UTactic Fanny Pack потрапила в грудні, практично перед черговим польовим виходом, вирішив її випробувати в якості нагрудної сумки з фіксацією безпосередньо до плечових лямок наплічника. В якості підсумку сумка «відпрацювала» чудово, зручно переносила частину ваги вперед і при цьому всі необхідні дрібнички знаходилися під рукою, а головне ближче до тіла, що не давало акумуляторам портативних пристроїв (телефон, камера, навігатор) швидко розрядиться на морозі. До UTactic Fanny Pack часто в якості нагрудної сумки використовував SCM Torba-Mini, але з-за своїх габаритів вона доставляла дискомфорт в плані огляду.

Utactic-Fanny-Pack-Review-7  Utactic-Fanny-Pack-Review-8  Utactic-Fanny-Pack-Review-9

Для кріплення сумки до лямок наплічника USMC ILBE Tango Backpack Gen 2, використовував звичайний паракорд, що йшов в комплекті базового кріплення і пару пряжок від іншої сумки. Важливо враховувати, що сумка поставляється з пластиковими пряжками від італійської компанії Due Emme (2M), які не стикуються з пряжками аналогічних розмірів від ITW Nexus або UTX Duraflex, і повноцінно працюють тільки з однорозмірними пряжками 2M незалежно від виробника спорядження.

Utactic-Fanny-Pack-Review-10

Сумка UTactic Fanny Pack виготовлена переважно з оригінального нейлонового матеріалу Cordura з поліуретановою водостійкою обробкою. Максимальна щільність основного матеріалу заявлена виробником на рівні 500 деньє. Кишені внутрішні виконані з тонкого підкладкового матеріалу, тип використовуваного матеріалу невідомий, зазвичай це нейлон або поліестер. Всі стики додатково посилені щільною поліамідною стрічкою. Для створення внутрішніх кріплень в основному використовується щільна гумка шириною до 4 см.

Utactic-Fanny-Pack-Review-11  Utactic-Fanny-Pack-Review-2  Utactic-Fanny-Pack-Review-13

В цілому дизайн сумки (22 х 12 х 6 см, 227 грам), крім двох відділень з зовнішнім доступом, передбачає ще ряд різних елементів з зовнішньої сторони. З тильного боку розташовані три ряди PALS-строп, тунель-клапан для розміщення сумки на ремені і пластикові пряжки для фіксації підвісної системи, включаючи два D-подібних кільця. На дні сумки передбачено чотири поліамідні петлі і еластичний шнурок з пластиковим фіксатором, що дозволяє кріпити невеликі і відносно легкі предмети (куртка, шапка, рукавички тощо). З фронтальної сторони є велкро-панель і чотири еластичні петлі, в які також можна протягнути еластичний шнурок.

Utactic-Fanny-Pack-Review-14  Utactic-Fanny-Pack-Review-15  Utactic-Fanny-Pack-Review-16

Фронтальна кишеня (20 x 11 x 2 см) застібається тільки на блискавку з одним замком. Всередині розташована еластична стропа з трьома горизонтальними отворами шириною по 7 см. Дана кишеня відмінно служить для речей, до яких потрібен швидкий доступ, наприклад, смартфону, карти місцевості, невеличкого кишенькового ліхтаря і т. п. Дизайн кишені в цілому відмінний, єдине, чого не вистачає — це зовнішніх захисних клапанів на самій блискавці. Навіть у невеликий дощ, дане відділення промокає, вода затікає як через бічні отвори, так і через саму блискавку.

Utactic-Fanny-Pack-Review-17

Основне відділення сумки UTactic Fanny Pack закривається на блискавку з двома різнобічними замками, сумка розкривається повністю, забезпечуючи повний доступ до вмісту. Всередині основного відділення є один горизонтальний ряд дворівневої еластичною стропи на 10 чарунок і п'ять вертикальних еластичних строп на 8 чарунок, включаючи дві стропи на дні. Крім цього, всередині відділення розташовано ще дві однакові «пласкі» кишені із застібкою на блискавці. Розмір кишень практично однаковий: 20-21 см в довжину і 11-12 см у висоту.

Utactic-Fanny-Pack-Review-18  Utactic-Fanny-Pack-Review-19  Utactic-Fanny-Pack-Review-19

В цілому сумка UTactic Fanny Pack вийшла відмінно, радує як дійсно універсальна конструкція, так і загальні якість виготовлення, що поки не викликає яких-небудь претензій. В майбутній версії хотілося б побачити захисний клапан на фронтальній кишені, невеликий страхувальний шнурок з пластиковим карабіном в основному відділенні, регульований шнурок-стопер, який би пристав повному розкриттю основного відділення, а також, по можливості, внутрішні кишені, виконані з прозорого водонепроникного матеріалу.

Utactic-Fanny-Pack-Review-20

На сьогоднішній день універсальна повсякденна сумка UTactic Fanny Pack пропонується в трьох варіантах однотонного забарвлення: чорний, оливковий (представлений в огляді) і темно-бежевий (Coyote). Приблизна роздрібна вартість підсумку встановлена на рівні 20 доларів.

Utactic-Fanny-Pack-Review-21  Utactic-Fanny-Pack-Review-22  Utactic-Fanny-Pack-Review-21

Product added to wishlist
Product added to compare.

By working with this site, you фссузе to the use of Google's cookie services. This is necessary for the normal functioning of the site, targeted advertising and traffic analysis. Site usage statistics are sent to Google Read more