Наша співпраця з експертами порталу Gear Shout почалася з огляду чохла для смартфона UTactic TacTel. Викладаємо їх відгук в повному обсязі:

"Відносно молода торгова марка UTactic, яка спеціалізується на розробці і виробництві одягу і спорядження з військово-тактичним ухилом, цього літа представила новий адаптивний підсумок UTactic TacTel. Як стверджують самі розробники, представлений підсумок розроблявся в першу чергу для зручного та безпечного транспортування мобільних телефонів, смартфонів, радіостанцій, акумуляторних блоків і інших сумісних за розміром портативних пристроїв.

Utactic-Tactel-Review-1  Utactic-Tactel-Review-2  Utactic-Tactel-Review-3

Виготовлено підсумок UTactic TacTel (13.5 x 9 x 1-2 см, 60 грам) за інформацією від виробника, з нейлонового матеріалу Cordura щільністю не менш як 1000 деньє, поліамідних строп і пластикової фурнітури виробництва італійської компанії Due Emme (2M). Крім цього, підкладка підсумка виконана з менш щільного і гладкого нейлону, який захищає із зовнішнього боку вшиті амортизуючі вставки, які, в свою чергу, забезпечують захист мобільних пристроїв від можливих механічних пошкоджень.

Utactic-Tactel-Review-4  Utactic-Tactel-Review-5  Utactic-Tactel-Review-6

Якість виготовлення і використаних матеріалів, якщо судити виключно за зовнішніми характеристиками, на вельми високому рівні. На даному етапі використання поки відсутні будь-які претензій до крою, якості матеріалів і безпосередньо функціональності основних елементів.

Utactic-Tactel-Review-7

В цілому, для створення підсумку використовується цільна панель, яка складена навпіл і стягнута еластичним шнуром з пластиковим фіксатором, на зразок раніше розглянутих адаптивних підсумків, але без будь-яких бічних вставок. З фронтального боку нашиті три стандартні PALS-стропи і невелика відкрита кишеня, вхід в яку прихований центральною стропою, зі зворотного боку нашито п'ять рядів строп, а також закріплені повністю зйомні стрічки, що дозволяють фіксувати підсумок як на PALS-стропи, так і на ремені брюк. Бічні сторони підсумку посилені щільною нейлоновою стропою.

Utactic-Tactel-Review-8

Ще одним важливим елементом конструкції підсумку UTactic TacTel є страхувальний тримач у верхній частині підсумку, створений з використанням окремого еластичного шнурка і 2 см щільної нейлонової стропи. При необхідності тримач можно повністю зняти, виконується ця «операція» без додаткових інструментів.

Utactic-Tactel-Review-9

Підсумок UTactic TacTel я носив як на ремені, так і закріпленим збоку своєї повсякденної сумки. Всередині, в основному, зручно і цілком надійно розташовувався смартфон в захисному чохлі (15 x 7 x 1 см), також підсумок застосовувався для транспортування цифрового фотоапарату (12 x 6 x 2 см) і так званого Power Bank (зовнішній портативний акумулятор), загальні розміри якого не перевищували 16 см в довжину, 8 см в ширину і 2 см в товщину. У невеликій фронтальній кишені зазвичай розташовувався ніж Böker Plus Credit Card Knife.

Utactic-Tactel-Review-10   Utactic-Tactel-Review-11  Utactic-Tactel-Review-12

Адаптивний підсумок також можна застосовувати і для тимчасового транспортування магазинів автоматичної вогнепальної зброї, включаючи полімерні і металеві магазини під збройові системи AR / M4 / M16 та AK. Важливо не забути обов'язково використовувати верхній тримач, без нього магазини, завдяки гладкій і м'якій підкладці, досить легко «вислизають».

Utactic-Tactel-Review-13

На даному етапі адаптивний підсумок UTactic TacTel, який був нам наданий для огляду безпосередньо виробником, вже пропонується в трьох колірних варіаціях, а саме в однотонному чорному і піщаному (Coyote), а також в камуфляжі MultiCam. Роздрібна вартість подсумка, в залежності від вибору кольору, варіюється в межах від 7.5 до 9.5 доларів"

Product added to wishlist
Product added to compare.

By working with this site, you фссузе to the use of Google's cookie services. This is necessary for the normal functioning of the site, targeted advertising and traffic analysis. Site usage statistics are sent to Google Read more