Влітку минулого року у вільний продаж надійшов наш Чохол для смартфонів UTactic TacTel. У вересні вийшов детальний огляд підсумку TacTel на порталі Gear Shout.

По закінченню року експлуатації UTactic TacTel, експерти Gear Shout опублікували новий огляд:

"Влітку минулого року торгова марка UTactic розширила свою пропозицію військово-тактичної продукції новим адаптивним платформенним підсумком під комерційною назвою TacTel, який розроблявся переважно для повсякденного носіння телефонів, смартфонів, радіостанцій, різних портативних акумуляторних блоків і інших сумісних за розміром електронних пристроїв.

UTactic-TacTel-2Review-Review-2

До нас на тест Підсумок потрапив в кінці серпня 2016 року і з тих пір використовується практично повсякденно і переважно в якості чохла для портативної акумуляторної батареї. При цьому підсумок також застосовувався і зі смартфонами і навігаторами, але саме в парі з портативним акумулятором, виключно з суб'єктивних вражень, він працює краще за все.

UTactic-TacTel-2Review-Review-3

Починаючи з квітня адаптивний Підсумок UTactic TacTel і портативний акумулятор Romoss DP10 Power Bank - одне ціле, так як експлуатуються практично постійно в парі. Така комбінація виявилася вельми зручна як в похідно-польових умовах, так і безпосередньо в місті. Підсумок передбачає досить універсальну систему кріплення, яка дозволяє розміщувати його, наприклад, із зовнішньої сторони наплічника або на ремені брюк, що, в свою чергу, дає можливість комфортно підключити телефон до зарядного пристрою і без обмежень користуватися ним на ходу.

UTactic-TacTel-2Review-Review-4  UTactic-TacTel-2Review-Review-5  UTactic-TacTel-2Review-Review-6

Загальні розміри подсумку (13.5 x 9 x 1-2 см) також підійшли під акумулятор (14.5 x 7.4 x 1.7 см) практично ідеально, залишаючи зручний доступ до кнопки включення / відключення, портам USB і MicroUSB, а також до лічильника рівня заряду акумуляторів пристрою. Прихована фронтальна кишеня відмінно підходить під USB-кабель. Зарядний пристрій Romoss DP10 Power Bank фіксується цілком надійно, але для більшої впевненості, я б рекомендував використовувати зовнішню страхову петлю, особливо якщо акумуляторна батарея сильно поступається розмірами, або передбачається інтенсивне пересування.

UTactic-TacTel-2Review-Review-7

В цілому за весь час експлуатації Підсумок UTactic TacTel повністю зберіг свою цілісність, без будь-яких видимих пошкоджень. Нагадаю, що підсумок виготовлений з використанням нейлонового матеріалу Cordura з щільністю в 1000 деньє і пластикової фурнітури від компанії Due Emme (2M). Підкладка підсумку, яка закриває вшиті демпферні вставки, виконана з менш щільного і гладкого нейлонового матеріалу. Єдиний мінус подібної «адаптивної» конструкції підсумку - це відсутність захисту пристрою від вологи, пилу та іншого сміття.

UTactic-TacTel-2Review-Review-8

Адаптивний Підсумок UTactic TacTel як і раніше можу рекомендувати як вкрай універсальний, міцний і якісний елемент спорядження для транспортування невеликих електронних пристроїв сумісних розмірів. Підсумок дозволяє їх зручно зафіксувати на елементах спорядження, в тому числі і в горизонтальному положенні, плюс забезпечує базовий рівень захисту від можливих механічних пошкоджень. "

Product added to wishlist
Product added to compare.

By working with this site, you фссузе to the use of Google's cookie services. This is necessary for the normal functioning of the site, targeted advertising and traffic analysis. Site usage statistics are sent to Google Read more