"В кінці літа 2016 року до мене на тривалий тестовий огляд надійшов відносно невеликий добовий наплічник First Day Pack від торгової марки UTactic, перший огляд був опублікований в останніх числах вересня. Вже навесні 2017 року я опублікував другий, проміжний, огляд цього наплічника, де порівняв його з аналогічною моделлю нового покоління, в яку виробник вніс ряд істотних змін, виправивши більшість недоліків, пов'язаних з підвісною системою.

Utactic-First-Day-Pack-2018-1

Незважаючи на вихід другого покоління 18-літрового наплічника, я як і раніше досить інтенсивно і ефективно використовую першу модель, як у повсякденному житті, так під час польових виходів, тим самим продовжуючи тестування загальної міцності використовуваних матеріалів і фурнітури, які залишилися без будь-яких змін і в другій версії наплічника. Крім цього, звертається увага на основне відділення, його універсальність, місткість і зручність використання в різних ситуаціях і з різними навантаженнями.

Utactic-First-Day-Pack-2018-2  Utactic-First-Day-Pack-2018-3  Utactic-First-Day-Pack-2018-4

Як відомо, наплічник UTactic First Day Pack практично повністю виготовлений з водостійкої нейлоновоїCordura із заявленою щільністю в 500 деньє, всередині для формування підкладки і невеликих кишень використовується менш щільний підкладковий нейлон і сітчастий матеріал, підібраний в колір основного. Вся пластикова фурнітура і блискавки військової специфікації, фурнітура від італійської компанії Due Emme (2M), а блискавки виробництва добре відомого концерну YKK (на жаль, блискавки водостійкі і не захищені зовнішніми клапанами, в сильний дощ зовнішній дощовик або внутрішній гермомешок - обов'язкові атрибути) .

Utactic-First-Day-Pack-2018-5

Незважаючи на досить недбале використання і досить високі навантаження аж до 30 кг (було потрібно перенести деякі елементи печі виконані з чавуну), матеріали, нитки, блискавки і використовувана фурнітура проявила себе виключно позитивно, зберігши первісну цілісність без виникнення будь-яких видимих пошкоджень. Звичайно, про високий комфорт при транспортуванні таких вантажів годі й казати, але все ж зручніше ніж в руках, та й наплічник не проектувався для таких цілей.

Utactic-First-Day-Pack-2018-6

Сфера використання наплічника UTactic First Day Pack досить широка, він підійде як робітничо-повсякденний наплічник для міських умов (якщо вибрати наплічник в повністю чорному кольорі він не буде сильно виділятися і привертати до себе зайвої уваги), так і в якості військово-тактичного наплічника, який можна сміливо комбінувати з платформеними жилетами і розвантажувально-поясними системами. Універсальним наплічник робить його зйомна підвісна система, відносно невеликі розміри і прийнятна вагу до 1.03 кг, а також наявність зовнішніх платформних кріплень і різноманітність внутрішніх органайзерів.

Utactic-First-Day-Pack-2018-7  Utactic-First-Day-Pack-2018-8  Utactic-First-Day-Pack-2018-9

Багатьом може здатися корисний об'єм в 18-літрів недостатнім, для мене ж він в цій моделі вийшов збалансованим. Обмежує обсяг завантаження, зберігаючи працездатність підвісної системи, а також досить компактний і низькопрофільний, щоб переміщатися по місту як на велосипеді, так і в громадському транспорті. При цьому зберігається можливість при необхідності розширити об'єм за рахунок використання стандартних PALS-строп із зовнішнього боку. У польових умовах, такий об'єм відмінно підходить для транспортування сухого пайку, добового об'єму води, тонких водо- і вітрозахисних шарів одягу, змінних шкарпеток, засобів зв'язку і додаткових боєприпасів.

Utactic-First-Day-Pack-2018-10

Виходячи з досвіду використання, з впевненістю рекомендую First Day Pack до придбання. На сьогоднішній день оновлений повсякденний наплічник серії UTactic First Day Pack пропонується в трьох варіантах однотонного забарвлення на вибір (Black, Coyote, Olive) і оцінюється виробником в межах 88 доларів. "

Utactic-First-Day-Pack-2018-12

Product added to wishlist
Product added to compare.

By working with this site, you фссузе to the use of Google's cookie services. This is necessary for the normal functioning of the site, targeted advertising and traffic analysis. Site usage statistics are sent to Google Read more