"В середині літа цього року торгова марка UTactic офіційно представила свої перші прототипи нової плечової сумки, яка в подальшому отримала комерційну назву UTactic Messenger Bag. При цьому вільний продаж остаточної версії в повністю чорному кольорі стартували тільки в перших числа вересня. Сумка піддалася великій кількості змін і доопрацювань, щоб ще краще відповідати потребам виробів для повсякденного носіння в різних умовах.

 Utactic-Messenger-Bag-1  Utactic-Messenger-Bag-2 Utactic-Messenger-Bag-3

Плечова сумка-месенджер UTactic Messenger Bag характеризується виробником як міцна і багатоцільова сумка для застосування як у міських, так і в польових умовах. Дизайн сумки проектувався максимально функціональним і в той же час «цивільним», при цьому була збережена можливість розміщення необхідних ідентифікаторів, прихованого носіння короткоствольної зброї та адаптації підвісної системи під різні способи носіння, в тому числі як під праву, так і під ліву руку.

Utactic-Messenger-Bag-4  Utactic-Messenger-Bag-5  Utactic-Messenger-Bag-6

Для виготовлення плечової сумки в якості зовнішнього основного матеріалу, застосовується оригінальний водостійкий нейлоновий матеріал Cordura з поліуретанової обробкою і заявленою максимальною щільністю не нижче 1000 деньє. Всередині, для формування стінок, роздільників і внутрішніх кишень, застосовується менш щільний прокладочний матеріал темно-сірого кольору. Всі використовувані блискавки, без винятків, виробництва YKK, пластикова фурнітура від корейської компанії Woojin Plastic (WJ).

Utactic-Messenger-Bag-5

Якість виготовлення плечової сумки, без перебільшення, висока, будь-які претензії до використовуваних матеріалів і фурнітури поки відсутні. Шви рівні, без видимих розривів і перекосів, довжина стібка рівномірна і не більше 3 мм. Нерівності кріплення функціональних елементів і інший видимий брак відсутній. Якщо не брати до уваги, що виробник, на жаль, не передбачив захисних клапанів на верхній блискавці і недостатньо захистив бічні блискавки, причепитися дійсно ні до чого.

Utactic-Messenger-Bag-8  Utactic-Messenger-Bag-8  Utactic-Messenger-Bag-9

Сумка UTactic Messenger Bag, із загальними розмірами не менше 49 см в довжину, 34 см в ширину і близько 13 см в товщину, виконана в досить суворому повсякденному стилі, який не привертає до себе зайвої уваги, цілком добре поєднується як з діловим костюмом, так і зі звичайними джинсами, і при цьому має досить цікавий функціонал. Загальна вага порожньої сумки, з урахуванням всіх підвісних елементів, не менше 1.3 кг.

Utactic-Messenger-Bag-10

Для носіння сумки передбачена універсальна підвісна система, яка доповнюється класичною посиленою ручкою у верхній частині. Носити сумку можливо різними способами і практично при будь-якої інтенсивності руху. Основу підвісної системи формує регульована плечова лямка шириною до 4 см, доповнюється широким, щільним і повністю зйомним демпфером (38 x 7 см) із сітчастою і м'якою підкладкою з внутрішньої сторони.

Utactic-Messenger-Bag-13  Utactic-Messenger-Bag-14  Utactic-Messenger-Bag-15

Для збільшення рівня фіксації і прилягання сумки під час інтенсивного руху, в тому числі при їзді на велосипеді, виробник передбачив невелику і легку поясний лямку, яка може бути закріплена як під праву, так і під ліву сторону. Лямка може фіксуватися безпосередньо на невеликі поліамідні петлі з тильного боку сумки або на петлю і основну плечову лямку. Крім усього іншого, виробник також врахував можливість кріплення своєї плечової сумки на звичайну висувну ручку звичайної дорожньої сумки - для цього з тильного боку є наскрізне відділення (40 x 19 см) із застібкою на блискавці, яке також може використовуватися як звичайне утилітарне відділення.

Utactic-Messenger-Bag-17

Крім вищезгаданого відділення з тильного боку в дизайні сумки закладено ще одне зовнішнє відділення з фронтальної сторони. Конструкція відділення передбачає різні способи використання, в тому числі і в якості відділення з швидким доступом до вмісту, наприклад, для прихованого носіння короткоствольної зброї та боєприпасів до неї. Зовнішній клапан, який фіксуються двома блискавками і липучкою у верхній частині, можна згорнути і повністю сховати під внутрішній клапан, таким чином повністю відкриваючи внутрішню велкро-панель з PALS-стропами (26 x 7.5 см).

Utactic-Messenger-Bag-18  Utactic-Messenger-Bag-19  Utactic-Messenger-Bag-20

Всі інші видимі блискавки, які, на жаль, недостатньо захищені від дощу і пилу, є додатковим входами до основного відділення. Таким чином, розробники передбачили можливість швидкого доступу до ноутбука з чотирьох напрямків (один зверху, два з боків і один через основний вхід). Ширина бокового входу не менше 26 см, ширина входу біля посиленої транспортувальної ручки досягає рівно 31 см.

Utactic-Messenger-Bag-21  Utactic-Messenger-Bag-22  Utactic-Messenger-Bag-23 

Основне відділення плечової сумки UTactic Messenger Bag закривається на щільний, водостійкий і важкий багатошаровий клапан, який фіксується блискавкою YKK з двома різнобічними замками і двома регульованими поліамідними лямками з пластиковими пряжками, що, в свою чергу, дозволяє зручно і відносно безпечно носити сумку в напіввідкритому стані .

Utactic-Messenger-Bag-23  Utactic-Messenger-Bag-24  Utactic-Messenger-Bag-25 

Під клапаном, всередині основного відділення, розташована відносно невелика кишеня із застібкою на блискавці (35 x 11 см), яка відмінно підходить під USB-шнури, портативні зарядки і т.і., внутрішня утилітарна кишеня загального призначення (35 x 22 см), дві невеликі накладні кишені-органайзери (14 x 13 см), а також два м'яких демпферних роздільники і широка велкро-панель (40 x 10 см). Для виключення «бовтанки» вмісту, всередині є стягуюча стропа з кріпленням на липучці.

Utactic-Messenger-Bag-26

В цілому, виходячи виключно з досвіду та особистих уподобань, загальної функціональності сумки UTactic Messenger Bag більш ніж достатньо для повсякденного носіння, в тому числі і під час відряджень. Сподобався зручний і швидкий доступ до вмісту, наявність демпферних вставок для захисту електроніки, досить хороша місткість, універсальна підвісна система, а також відмінна якість матеріалів і виготовлення. При цьому, в майбутніх версіях хотілося б побачити доопрацювання захисту зовнішніх блискавок і збільшення загальної довжини поясного фіксатору, з урахуванням використання в зимову пору і кріплення його не на основну плечову лямку.

Utactic-Messenger-Bag-27

Для підготовки першого ознайомчого огляду, повсякденна плечова сумка-месенджер UTactic Messenger Bag замовлялася в онлайн-магазині виробника, де поки пропонується тільки в одному повністю чорному варіанті забарвлення. На даний момент рекомендована роздрібна ціна сумки, без урахування доставки, становить рівно 80 доларів. "

Product added to wishlist
Product added to compare.

By working with this site, you фссузе to the use of Google's cookie services. This is necessary for the normal functioning of the site, targeted advertising and traffic analysis. Site usage statistics are sent to Google Read more